Nejlepší dekorativka (2014)

Na dekorativku si moc nepotrpím a je to taky docela vidět. Oproti minulému roku jsem to opravdu zredukovala na minimum. Jsem téměř jednotně věrná Alverde, protože se mi zatím nepovedlo najít přírodní dekorativku, která nebude stát majlant, něco vydrží a nebude obsahovat miliony třpytek.


I když jsem zkoušela minerální make-up, příliš mě nenadchnul a já jsem zůstala věrná Alverde kompaktnímu pudru. Zmatuje, neucpává, sjednotí barvu a lesknu se až navečer.

Stejně tak s oblibou používám tvářenku 20 New Red, která je snad z nějakého výprodeje a už se nevyrábí (užitečná informace, co?). Oproti ostatním v regálech je pěkně pigmentovaná a ani příliš nepráší, s novými odstíny mám docela problémy.

Bronzer z letní limitky mám nejenom jako bronzer ale taky tvářenku, oční stín i rozjasňovač. Víc takovýchto all in one produktů!

Těžko sehnatelný ale na obočí nejlepší je barevný gel 01 Blond. Nemusíte se bát, že to přeženete s tužkou nebo stínem, nedejbože, že se to někde během dne rozmázne...

Na přírodní řasenku, která se mnou vydrží na 100% celý den i v létě, dešti,... jsem prostě nenarazila. Největším zklamáním pro mě byla řasenka Dizao, která mi byla doporučována z mnoha stran. Bohužel, do hodiny jsem měla pod očima šmouhy. Na druhou stranu se mi takto maže i spousta drogérkových značek, takže to mnoho neznamená... A tak používám Maxfactor pro zelené oči, rozčeše, decentně natočí a neslepí. Taky vydrží celý den.

Z letní Alverde limitky mě nadchly tekuté rtěnky, škoda, že nebyly ve více použitelných odstínech. Na rtech vydrží dlouho, nerozpíjí se a celkem odolá i mému oblíbenému mnutí rtů. Ze všeho nejvíc si ale rty 'maluju' jen Badger balzámem.

Co jste za uplynulý rok nedaly z ruky vy? Doporučíte nějakou přírodní dekorativku, která bude splňovat výše zmíněné?

Komentáře

  1. Zkoušela jsi třeba pudr od Alterry? Mě ohromil více než ten od Alverde. Tekutá rtěnka Alverde se mi válí doma, pro mě propadák nějak jsme si vůbec nesedly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dekorativka od Alterry se dá sehnat kde? U nás není k dostání, ne?

      Vymazat
    2. Alterra mě docela láká, ale zatím jsem na ni u nás taky nenarazila.. vlastně jsem byla ve velkém zahraničním Rosmannovi a taky nic..

      Vymazat
    3. Dá se sehnat v Německém Rossmanovi. Třeba v tom v Drážďanech, tam ji mají 100%.

      Vymazat
    4. Tak to se budu muset vypravit do Drážďan :)) Byla jsem zatím v Berlíně, Norimberku a taky Klodzku, ale bez úspěchu.

      Vymazat
    5. Tam mají stojan se samýma krásnýma věcma. Nemohla jsem jsi skoro vybrat :)

      Vymazat
    6. Tak to mi ani neříkej! :)) Začátkem února pojedu nejspíš znovu do Norimberku, tak se vypravím do jiného Rosmanna a snad budu úspěšnější..

      Vymazat
  2. Já mám alverdí řasenky ráda, měla jsem tři a všechny byly super. Momentálně je mým miláčkem Mascara Maximize Volume Lashes. Pravda, že do bazénu si ji nevezmeš, ale vydrží mi i slzení očí v těch větrech co jsou teď venku. Ale pokud se ti rozmazávají i jiné řasenky, tak možná bude problém u tvých kukadel :/ Jinak, neměla jsem sice tu čest osobně se s ní seznámit, ale slyšela jsem samou chválu na řasenky od SO'BIO ÉTIC. Tak kdyby si chtěla prubnout.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, podle toho francouzského názvu jsem myslela, že bude pekelně drahá, a ono ne.. :D Zkusím!

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!