Spotřebováno za leden (2015)

V podobném duchu, jako můj předchozí článek, se nese i Spotřebováno pro tento měsíc. Prostě nic moc. Tedy nic moc co se týče množství a nových značek. Spíš tak poskrovnu. Ale zato s výsledky daných produktů jsem spokojená až příliš a jsou to vlastně moje stálice.



1. Hydratační fluid Mádara (*****) mám už dlouho. Nejdřív jsme se nekamarádily, přes léto jsem ho nepoužívala, ale teď.. teď je to fakt láska. Je lehký, pěkně se vsákne, na druhou stranu dostatečně hydratuje sušší tváře, takže nešupinkují.

2. Jemné Aloe vera tonikum Santaverde (*****) je mým náhodným objevem společně s Aloe vere gelem. A je taky stejně dobrý, jako ten gel. Krásně voní, tonizuje jen lehoučce, takže jej používám na večer, pokožku krásně zjemní, stáhne póry a zklidní zarudlé fleky kolem nosu. Takže jo, tenhle kousek potřebuju!

3. Vyrovnávací tonikum od Mádary (*****) je pro mě prostě must have. Ráno si bez něj nedovedu představit. Dělá vlastně to samé, co výše popsané Santaverde, akorát kapánek silněji, což se na den a pod hydratační krém jedině hodí. Kupuju pravidelně...

4. Šampon Alverde s hennou (*****) je úžasný. Sice jsem teď někde slyšela, že změnili složení (musím prověřit), ale tak nebo tak, se svým posledním balením jsem nadmíru spokojená. Méně se mi mastí vlasy, teď myju dokonce jednou za tři dny. Jsou krásně lesklé, možná i trochu zahoustlé, no prostě vypadají zdravě.

5. Posledním úžasňákem je meruňkový peeling (*****) Alverde. Je jemný, ale přesto dostatečně opeelinguje. Nevysušuje, nedráždí, jeden čas jsem jej dokonce používala denně. Teď většinou tak jednou za tři dny (když si myju vlasy; jak jsou čím dál tím delší, peelingem si je většinou opatlám.. vlasatci určitě znají..).

No, tak jsem si to málo taky hezky pochválila. Ale jsem fakt ráda, že mám samé pěkné vyhovující produkty, na mé pleti je to taky vidět a občas vypadá i hezky.. Co pěkného jste za poslední měsíc spotřebovaly vy?

Komentáře

  1. No jasně.... klasika... chystám se konečně na Alverde šampón s hennou a zase hrozí, že složení bude už někde jinde..... :D Tohle mě občas až štve, jak mění složení u fungujících výrobků.... ach jo

    Jinak, vyrovnávací tonikum od Madáry mám na seznamu stále, trochu jsem ho odsunula, jelikož jsem využila akce na BioAroma v prosinci, takže teď používám BA, ale pak už mě nic v nákupu Madáry nezastaví :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem Alverdí složení řádně prozkoumala, a.. jo, změnili složení, ale k lepšímu. Ještě před půl rokem byl šampon s hennou jenom Vegan, teď má i certifikát Natrue. Přidali tam jemnější tenzidy, mořskou sůl, taky víc citronového éteráku a výtažků z citrusů.. takže ve výsledku by šampon měl být ještě vhodnější pro mastící se jemné vlasy. Akorát toho extraktu z henny je tam míň. Na druhou stranu, kdybych o změně složení někde nečetla, tak si toho sama ani nevšimnu..
      Jo, Mádara musí bejt! :)) A jak jsi s Bio Aroma spokojená? Já od nich mám krém, je super, účinný, střídám jej právě s Mádarou a Santaverde Aloe vera gelem a jsem nadšená.. pleť jsem v tak dobrém stavu dlouho neměla.

      Vymazat
    2. Tak už ho mám - Alverde šampón s hennou a zatím velká spokojenost, fakt jsem nadšená, moc příjemná záležitost. (Jsem se kapku děsila po tom Senzitive, s kterým jsme se tedy nekámošili a navíc to nové složení, že jo....)
      S Bio Aroma jsem spokojená - tonikum je velice jemné, krásně voní (a to když já jako pochválím nějakou tu přírodu, to už je fakt - já totiž s přírodní vůní kapku někdy i bojuju). Takže za mě tonikum příjemné, není to takový ten vyloženě stahovací produkt, spíš asi něco na způsob toho Santa Verde, co píšeš. Jemnější záležitost.

      Extrémně spokojená jsem ale s odličovacím olejem a taky na noc mám anti-age krém. Kapku v rozpacích jsem z peelingu na tvář...

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty