El Nabil vol. II

To, že se mi začaly líbit parfémy, je velice neobvyklé. Většinou u žádné vůně dlouho nevydržím, za chvíli mě přestane bavit a je konec. Tohle se stalo třeba s bachovkama. Po obou dvou jsem toužila a nakonec nic. No, ale arabské parfémy, to je trochu jiná. Líbí se mi na můj vkus až příliš dlouho a ještě líbit budou, protože objevuju stále nové a nové vůně a přitom se mi ještě neomrzely ty staré...


Iris už znáte z minula, ale neodolala jsem a pořídila jsem si dalšího mrňouse. Na zimu je jako dělaná. Je mírně nahořklá, květinová a celkem i výrazná. Má sytou teplou vůni, kterou ucítíte ještě dlouho po aplikaci.

Největším hitem téhle skupinky je Soft, sladká až karamelová ovocná vůně. Dle popisu má jít o zkaramelizované mandle, já ale cítím sladké šťavnaté ovoce s kapkou karamelou a možná trochou čokolády. Na každém ale Soft voní výrazně jinak. Já ze sebe cítím sladké ovoce, zatímco kolegyně voní jako čokoláda. Takže si vyberte.. 

Okouzlil mě i lehoučký až přímo letní Musc al Quraishi, ve kterém má být vanilka a pižmo. Já tedy spíš cítím svěží mírně dřevitou až pánskou vůni, která přechází v jemné ovocno- vanilkové tóny. Možná až trochu do pudrovo- mýdlova ( a to běžně tyhle typy vůní nesnáším). Ze všeho nejvíc mi připomíná letní déšť. Teplý, lehký a osvěžující, který krásně provoní vzduch.

Nevím, která z těchto vůní je krásnější a po které bych sáhla raději.. takže mám pro jistotu všechny!

Držíte se jedné oblíbené vůně, nebo je rády střídáte? Podle čeho vybíráte?

Komentáře

  1. Tyhle parfémy vůbec neznám a docela by mě zajímalo, jaké jsou. Já používám většinou tak dvě až tři vůně, ale mám už své vytipované, které mi voní. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli tě baví zkoušet nové věci, určitě po nich sáhni! Tak to máš dobré, mě se vůně, byť se mi líbí sebevíc, po čase omrzí a je konec..

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!