Spotřebováno za únor (2015)

Tenhle měsíc stál pěkně za prd. Už jenom proto, že jsem vypotřebovala všechny mé oblíbené produkty. Došla mi pěna, gel i tonikum. Teda tonikum mi nedošlo, kupovala sem si ho nové minulý měsíc, ale.. Prostě mi vyteklo do tašky. Skoro celé. Zůstalo mi jenom po dně lahvičky.. No nenaštvalo by vás to? O to horší bylo zjištění, že mi zateklo i do počítače.. ale světe div se, ono se s ním nic nestalo! Takže tímto prohlašuji, že je tonikum od Mádary jemné a vhodné i pro elektroniku!



Jemný šampon s břízou a šalvějí (****) je velice příjemný. Za pár korun udělá spoustu parády, vlasy jsou po něm lesklé a jemné. Když si ale můžu vybrat, volím od Alverde raději tu verzi s hennou.

Aloe vera gel Santaverde (*****) je jením slovem úžasný. Achala jsem už v recenzi, tak to tady už nebudu přehánět. Udělá krásně jemnou pleť, pokožka se po něm rychle regeneruje a je napitá živinami. Dokonce i mamka prohlásila, že mám nějakou hezkou pokožku..

Vyrovnávací tonikum (*****) je pro mě must have. Jsou sice jiná zajímavá tonika, ale s tímhle mám prostě jistotu, že se během dne nezačnu zvýšeně mastit, že se mi nevyklube žádný pupenec a když už, tak ho tonikum rychle zahubí. Prostě se na něj můžu spolehnout. A takový produkt jsem v kosmetice hledala hodně dlouho.

Mycí pěnu (*****) mám taky moc ráda, prostě jsem si na ní navykla a moc nevím, čím jiným bych se večer odličovala. Jako jo, mohla bych si najít náhradu, ale stejně jako v předchozím bodě: můžu se spolehnout, že mě pěkně vyčistí, odlíčí, neštípe, pokožku zbytečně nevysuší, nepodráždí a já ráno nemám přemaštěný obličej.

Středně hutný krém s Aloe (*) jsem domazala na ruce. Moc jsem se na něj těšila, ale já a moje pleť prostě na obličeji kokosový olej nepřekousneme.

Limitovaný sprcháč Alverde tonka bohne (****) byl moc fajn ( poslední dobou si kupuju vlastně jenom od Aleverde, cena/výkon mi přijde naprosto vyhovující). Příjemně voní, nevysušuje, hezky pění. Víc od sprcháče nepožaduji.

Tělové máslo s lesním ovocem (****) je taková klasika, kterou si kupuju už jenom kvůli té sladké až bonbónové vůni. Ale vyživuje taky pěkně, mimo zimu stačí i na sušší lokty a na to, že je to máslo, se i snadno roztírá.

Heřmánkový krém na ruce (*****) je skvělý obzvlášť na noc, ale při sušších rukách se snese i na denní mazání. Líbí se mi hlavně jeho výrazné zklidňující účinky. A navíc zanechá ruce krásně jemné a vláčné, žádné takové to že se namažete hutným krémem, ten se vsákne a ruce jsou pořád suché jak troud.

Taky se vám povedlo něco takhle rychle 'spotřebovat' a vylít to do elektroniky/knížek/pracovních materiálů?

Komentáře

  1. Máslo od Alverde s lesním ovocem teď také používám a čekala jsem malinko lepší vůni. Moc mi nevoní. Jinak je ale fajn.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je taková trochu neurčitá, sama bych v tom lesní ovoce neidentifikovala, to je pravda.

      Vymazat
  2. No to bych byla pěkně vypruzená, kdybych si vylila tonikum do kabelky. Zatím se mi nic takového nepovedlo (ťuk, ťuk, ťuk), ale až se mi to povede, dám vědět, ať víte kam posílat kondolence :D

    Tonka byla supr limitka, věřím, že se zase vrátí, už teď mi chybí! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonka se už jednou vrátila, tak by z ní mohli udělat stálou nabídku!

      Vymazat
    2. Já vím, taky jsem ji hned koupila :D Za mě teda stálá být nemusí, protože to pak pro mě ztrácí své kouzlo :D Znáš to, chceš to, když to mít nemůžeš, ta pizdovská vlastnost :D

      Vymazat
    3. Joo, to znám.. :)) Ale já jsem teda spíš zelená pizda!

      Vymazat
  3. Tak moji spotřebu dost ovlivnilo, že pan M. zapomněl na hotelu šampon Natura Siberica a manufaktura meruňka sprcháč, já k tomu přidala vylitý top coat do kabelky a hned máme spotřebováno :)
    Madaru tonikum jsem vyhlížela a pořád nebylo. Takže jsem vzala Martina Gebhart. A uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pěkné :)) Jo, Mádara mi moc chybí a ještě bylo mi řečeno, že až koncem března/začátkem dubna..na Martinu Gebhardt jsem se taky dívala, mám moc ráda její krémy, ale to tonikum.. no nevim, jestli si jej mám pořídit.

      Vymazat
    2. Díky za info ;) - to bych se tedy načekala... Martina Gebhardt mám to na smíšenou pleť (chtěla jsem něco "drsnějšího" na póry), na hýčkání má druhé od BioAroma aktuálně. No, ta MG je tedy jako fakt hodně aromatická (ta moje +/- citrusově), což mi neva, ale překvapilo mě to. Ale jsem zatím v začátku lahve, takže uvidíme časem...

      Vymazat
    3. Jo, ono všechny produkty od Martiny voní dost výrazně a tak zajímavě, je tam docela hodně éteráků a pak taky spagirický esence, který dodávají právě tu zajímavou vůni (někomu to může přijít jako smrad:)).

      Vymazat
  4. Hmm to máslo od Alverde chci zkusit už dlouho, pořád říkám až vypotřebuji ty malé z limitky a nakonec stejně zase koupím ty malé :D Jsem zvědavá na jeho parfemaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty malé jsou super.. mám ještě z loňského léta nenačaté :))

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!