Evolve aneb Co na tom všichni vidí?

Evolve vypadá fakt slibně. Má pěkné obaly, které mimochodem hodlá ve velice brzké době vyměnit, taky má pěkné složení plné nejrůznějších výtažků a taky slibuje skvělé účinky. A dokonce je i tak trochu má. Ale mě to stejně nestačí a přivádí mě to k otázce, proč bych si něco tak nezajímavého obyčejného a nudného měla kupovat. Sice je to funkční, ale...


Jako ty obaly.. jsou sice pěkné, ale tak nějak neurazí- nenadchne pěkné. Člověk je ochoten je tolerovat s vědomím, že obsahují něco účinného a zázračného, co mu s obličejem opravdu něco udělá. Ve výsledku je to ale nuda. Na druhou stranu jsou ty tubičky vyrobeny z recyklovaného a opět snadno zrecyklovatelného materiálu, takže vás to může hřát u srdce.

Složení má Evolve uspokojivé. Sice se chlubí, že kosmetika obsahuje spoustu extraktů ze zajímavého ovoce, superfoods a tak, navíc vyvinuté ve spolupráci s vědci pro nejvyšší uživatelskou příjemnost, ale na druhou stranu snad skoro každý produkt obsahuje spoustu změkčovadel, rozpouštědel, emulgátorů a bůh ví ještě čeho. Byť jsou tyhle látky schválené pro použití v přírodní kosmetice.. jako proč? Proč to tam je? V produktu za pět stovek??


Od Evolve jsem prubla krém na ruce, profláklou AHA masku a neméně známý Cleansing Melt odličovač. A jako.. já nevím. Odlíčí mě to, pleť to vyčistí, ale.. chybí mi tam prostě nějaké to kouzlo, které ospravedlní tu vyšší cenu. Ale ono tam prostě není, nebo jsem na něj minimálně nepřišla.

Konzistence je příjemná. Vůně jsou pěkné, v případě Cleansing Melt dokonce velice příjemné. Jako nějaký vanilkový dortík s ovocem. Ale ty účinky..? Jo, je to funkční, pleť to umyje, odlíčí, dokonce i vyživí, ale..?


Prostě jsem Evolve vůbec nepřišla na chuť. Cenu jsem ochotna tolerovat, pokud za ni dostanu adekvátní kvalitu, ale to mi v případě téhle značky vůbec nepřijde. Je prostě nudná. Jo, to je to slovo které jsem celou dobu hledala. Je celkem funkční, ale nijak zajímavá. Jako když si koupíte něco od Alverde. Věci, minimálně ty na tělo, jsou skvěle funkční, voňavé, příjemné.. ale ten obal, to složení.. nepřiměje vás to ochat a achat. No jo, u Alverde je to ale přijatelný, to stojí kolem stovky. Ale co Evolve za stovek pět? Prostě ne, ty výrobky nejsou špatný, ale už si je kupovat nebudu.

Co vy a Evolve? Máte rádi tuhle značku či ne?

Komentáře

  1. Evolve jsem měla na" to chcu listu " před delším časem. Lákal mě právě ten odličovač. Maska moc ne, já s kyselinami musím opatrně.
    Ale nějak mě to přišlo, postupně pro ty důvody, co píšeš. A když byla teď akce, nekoupila jsem už nic. Nechci hamonit zásoby a taky nadšení je zkrátka pryč.
    Jsou zajímavější produkty a život je krátký, takže se snažím vybírat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, zásoby nemají cenu :)) Mě ta maska lákala moc, ale po vyzkoušení a porovnání s Mádarou prostě jasně vede Mádara..

      Vymazat
  2. Já měla jejich přírodní micelárku, ale za srdce mě nechytila, zas tak super neodličovala a stála majlant. AHA masku ale ještě otestuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, tu micelárku jsem taky zkoušela, ale taky mě nějak extra neoslovila. Jestli chceš dobrou AHA masku, zkus raději Mádaru. Ta ti udělá mnohem lepší službu! Nebo takhle, Evolve vytahuje nečistoty a podkožáky, Mádara skvěle zjemňuje, čistí nečistoty na povrchu a dodá ti zdravější barvu.

      Vymazat
  3. Já od nich měla zatím jen odličovací gel, ten mě nevyhovoval a nějak prostě nemám moc chuť tuhle značku zkoušet, jednoduše mě neláká

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovací gel? Ani nevím, že něco takového v sortimentu mají.. ono mi beztak většina produktů přijde na jedno brdo..

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!