Spotřebováno za březen (2015)

Ještě, že mám to Spotřebováno, jinak bych žádný kosmetický článek prostě nezplodila. Nějak mě poslední dobou nelákají nové věci/ značky, minimálně jsem nenarazila na žádnou, na kterou bych koukla, propadla jejímu kouzlu a musela ji mít. Prostě kouknu na složení, něco zabrblám a jdu dál. Divný. Už ani moc nevnímám, co si na ten ksicht dávám. Prostě sáhnu po něčem, co mám doma.. Krátce řečeno, padla na mě nějaká kosmetická jarní únava.


Ve výsledku jsem toho ani moc nevymazala. Taková ta klasika, kterou používám ve většině případů pravidelně.

1. Kondiš se šalvějí Alverde (****) je fajn, což jsem už říkala. Nedožene vás sice k oslavným recenzím ani ničemu podobnému, ale prostě funguje velice pěkně a taky hezky voní. A vlasy se po něm krásně lesknou.

2. AHA maska Evolve (**) na mě zanechala mírné rozladění. Není vyloženě špatná, ale.. nějak marně hledám, proč bych ji měla mít ráda, když můžu mít za stejnou cenu nějakou lepší. Celkově bych to shrnula, že Evolve čistí hodně do hloubky, vytáhne nečistoty uložené hlouběji v pokožce a taky takové ty podkožáky, ale pleť moc nezjemní a neprojasní.

3. Tělové máslo Alverde (***) krásně letně voní, je příjemné a docela i výživné. Ale tuhle jsem se podívala na složení a zahlídla tam hned na prvních místech glycerin. Ne, že by byl nějak špatný, ale poslední dobou jsem na něj poněkud alergická... Ale jinak je poměr výkon/ cena velice uspokojivý.

4. Badger balzám (*****) je tím nejlepším na rty, co mě doposud potkalo. Dodělala jsem čtvrté balení, takže to můžu oficiálně potvrdit. Je hodně výživný, na rtech taje, vstřebá se, ale z pokožky hned nezmizí a jen tak ho neslíznete. Prostě se namažu jen párkrát za den a nemám suchou pusu, což se mi třeba s Crazy Rumors stává běžně.

5. Alverdí šampon s hennou (*****) má nové složení, ale kdybyste mi to neřekli, tak to ani nepoznám. Je pořád stejně fajnový, jako před tím. Pomáhá mi s nadměrným maštěním vlasů, vlasy jsou lesklé, jemné a taky sleduju větší objem a růst nových vlasů v místech, kde se dřív nevyskytovaly. Za těch 70 kaček je to prostě super kauf.

Tak, a teď mi poraďte něco, co mě z té mojí kosmetické apatie vytrhne. Něco hodně zajímavého, jsem dost vybíravá...

Komentáře

  1. Aj mne sa podarilo spotrebovat 5 produktov. Nechapem ako moze niekto za mesiac spotrebovat cca 15 kusov a viac. To je pre mna uplne sci-fi :)
    Alverde telove maslo som mala nastastie iba v malom baleni. Vobec sa mi nepacila vona. Sampon Alverde mam este v starom zlozeni a nie som z neho dvakrat nadsena. Taky slaby priemer. Ine Alverde sampony mam radsej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě na takové ty sladké bonbonové vůně, takže Alverde másla jsou v tomhle směru moje parketa.
      Já sem od Alverde prubla zatím jen tenhle henna šampon a pak taky ten se šalvějí a jsem více méně spokojená s oběma.

      Vymazat
  2. Alverdí šampón s hennou jsem si taky moc oblíbila ;) Za mě třeba daleko lepší než senzitive. No, je to evidentně individuální :)

    Tak já sice nepoužívám jen čistě přírodní kosmetiku, ale tak zkusím něco nadhodit, co by mohlo možná projít :D Ale možná už máš vše odzkoušeno ....

    Aktuálně sprchový gel - Love2Mix Organic, příjemné složení, jemná vůně - vzpomínám, žes psala jak nemáš ráda už ty chemické převoněné - tohle bylo taková jemná záležitost a velice šetrný k pokožce, hezké balení, fajn cena.

    Můj absolutní top - tělový gel od stejné značky s meruňkou. A mají i tělová másla, což by asi bylo něco pro Tebe.

    Hrozně moc si teď užívám One Love Organics balzám, moc mi zabírá i na suchá místa po těle a prostě tak krásně voní, jen ta cena není už tak friendly. Od nich mám i denní sérum/olej, což je taky moc fajn a Laidbare sérum - dlouho jsem nebyla tak spokojená opravdu s přírodní vůní bylinek.
    Z těchto všech věcí jsem já stále nadšená, ale asi nejsem tak přísná jako Ty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tak tu samou 'kosmetickou apatii' jsem zaznamenala nedávno na počátku tohohle těhotenství, vůbec jsem neměla o kosmetiku zájem a některé věci přestala úplně používat. Návrat byl o to bouřlivější. ;) Teď mě zajímá plno značek, které jsem ještě nezkoušela, namátkou Havlíkova apotéka, BioAroma, May Lindstorm, OLO a další z Beautyville a nadále se vyžívám v Hauschovi a Kivvi. ;)
    Mrkni ke mně v dubnu přibyde spoustu novinek. ;) Krásné Velikonoce, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, o Beutyville jsem už slyšela.. asi nastal ten správný čas vyrazit tím směrem! :)) Děkuji, Tobě taky krásné Velikonoce!

      Vymazat
  4. Ta limitka Alverde másla je už někdy z dřívějška? Poslední půlrok jejich stojany pravidelně kontroluju, aby mi žádná neunikla, ale tuhle jsem nikdy neviděla. Zkusila bych ji ráda, vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žlutý meloun byla limitka tuším loni v létě. Teď naposled jsem potkala růži a ta taky nevoní vůbec zle :)

      Vymazat
  5. Z Evolve masky jsem byla trochu rozpačitá. Možná proto, že použití v létě nebyl nejlepší nápad. Pleť po ní dávám dohromady ještě teď. Rozhodně mírnější je maska S5 Vitality Mask.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dobrá pleťová maska. Zn.: V prášku!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Flíčky po akné? Žádný problém!