Letní pleť

BB krémy a podobné výmysly považuju za zbytečnost. Ne snad proto, že bych je nepotřebovala, ale nemám nervy na to každé ráno stát před zrcadlem a dokonale do ztracena roztírat jakýsi hnědý krém, aby náhodou neudělal mapy nebo nezcuckovatěl... Ale bronzing fluid, to je trochu něco jiného. Nemá to krýt, jen povzbudit přirozenou opálenou barvičku. A to se takhle před létem hodí, ne?


Ale nebudu vám kecat, jasný důvod ke koupi vidíte na fotce výše (když teď ale koukám na eshop, zjistila jsem, že oproti minulému roku je celý sortiment MG poněkud levnější). A taky za to může zvědavost, protože všechno, co jsem doposud od Martiny Gebhardt měla, bylo perfektní, úžasné a dokonalé, takže jsem se prostě potřebovala přesvědčit, že to platí i o tomhle bronzujícím fluidu.

Fluid v mých očích znamená lehký, tudíž lehce namazatelný, tudíž žádné mapy ani podobné problémy jako s bíbíčkama. A no, fluid je opravdu velice fluidní, takže je pro jistotu vybaven takovouhle fajn pumpičkou. Zbytečně neplýtváte, nemusíte do toho sahat rukama,...


INCI: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Rosa Canina Fruit Oil, Oenothera Biennis Oil, Persea Gratissima Fruit Oil, Loess, Rosa Damascena Flower Extract, Daucus Carota Extract, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol,Tocopherol, Spagyrische Essence Rosa Damascena, Gold, Silver, Sulfur, Aroma, Azulene, Geraniol, Eugenol, Citronellol (zdroj)

Voní nezvykle bylinkově, ale vlastně jako všechny krémy od Martiny. Na první očuch vás určitě neuchvátí, ale zvyknete si a pak se vám bude možná i líbit.

Na to, že je tahle produktová řada primárně určena pro citlivou pokožku, nevadí mi. Fluid neucpává póry ani není příliš těžký. Navíc, másla a oleje mají nízký přirozený SPF, takže to ten ksicht v létě alespoň taky trochu ochrání (teda ne, že bych si někdy mazala obličej opalovákem...).


Odstín vypadá docela vražedně, o to spíš, že je vlastně jenom jeden a nemáte moc šancí si vybírat. Ale.. vzhledem k tomu, že fluid z těch 'barvicích' věcí obsahuje akorát výtažek z mrkve a rakytníkový olej, není se vlastně čeho bát. Koncentrované to je sice tmavé, ale jakmile rozetřete na pokožce, barva se přizpůsobí pěkně.

Hezky podtrhne opálení a jestli ještě žádné nemáte, vytvoří alespoň takový ten pěkný prozářený vzhled. A co je na tom nejlepší... bez třpytek! Žádný oxid titaničitý, slída a podobné zvrhlosti, což s nadšením vítám.


Asi je zbytečné říkat, že tenhle fluid nekryje.. Ne, opravdu nekryje, je to jen takový hezký barevný krémík, který vám vytvoří vzhled alá byla jsem týden u moře.

Takže... pokud chcete vypadat zdravě opáleně, získat letní vzhled, máte pěknou pokožku a nechcete make-up, chcete péči s trochu dekorativní funkce v jednom kroku... v tom případě tenhle bronzující fluid potřebujete!

Komentáře

  1. Přemýšlím, jak by to vypadalo na mém bledozeleném ksichtě, ale z nějakého důvodu mě to láká-...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, já myslím, že by to nevypadalo vůbec zle... ono je to dost přirozené a přizpůsobí se to odstínu pleti. Zkus vzorek :))

      Vymazat
  2. Waw, to zní moc hezky na léto, musím říct, že u mě je to stejné, co jsem doposud měla od Martiny, bylo skvělé a teda já jsem bledule bledolící, takže vypadat maličko zdravěji ale bez oranžády, to by se mi líbilo :-). Je fakt, že teda já si v létě mažu obličej opalovákem, stran pigmentových skvrn..., ale ještě mám doma jedno neozkoušené BB od Lavera, tak holt budu nejdřív pokoušet to :-)). Ale tento tip se mi moc líbí!!! Píšu si !-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď zkoušela cosi od Lavery (BB/CC?) a pěkně mi to obličej zmastilo a dokonce to dělalo mapy... u mě mastňáka to je pochopitelné, ale stejný názor zastává i Renata, která má pleť úplně jinou.. Jsem zvědavá na dojmy! :)

      Vymazat
  3. Martina Gebhardt... říkáš perfektní, úžasné a dokonalé? Na to já slyším :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty