Jakože cože?!

Ještě než začalo tohle zvolání používat marketingové oddělení pracující pro jistou nejmenovanou fialovou krávu, mám takový dojem, že jsem ho už slyšela. Podle mě je jeho původcem trb. Ale to je jedno. Ať jsem to ukradla, kde jsem to ukradla, pro dnešek se mi to perfektně hodí. Jakože cože totiž přesně vyjadřuje můj postoj. Nějak totiž nechápu, proč tyhle dvě věci spatřily světlo světa.


Uznávám, že balzám na rty od Alverde nevypadá dvakrát přitažlivě, ale krém na ruce Planeta Organica to parádním lesklým obalem bohatě dohání. Je to kombinace tmavě hnědé, růžové a zlaté. Takhle vyparáděnou obyčejnou tubu jsem ještě neviděla, takže si u mě zasloužila čestné místo na poličce. Ale nesuďme obsah podle obalu, že...


Na první pohled vypadají docela normálně a neškodně

Krém na ruce od ruských Planeta Organica vypadá slibně obalem, tak i vůní. Krém na ruce s mangovým máslem zní prostě krásně. A přesně tak i voní. Čerstvé zralé mango, šťavnaté,.. I složení má pěkné, neměla bych mu co vytknout, až na ten glycerin. Ten je ale až ke konci, tak jakýpak copak... nemůžu bejt zas takovej rypák, ne?



Ono tam toho glycerinu fakt moc nebude, ale problémem přesto je, že krém má konzistenci, jako by ho obsahoval tunu. Dle mých živých vzpomínek na silikonové báze pod make-up bych se nebála texturu těchto dvou produktů srovnávat. No dobrá.. ale ono se to i na rukou chová, jako by v tom byly silikony nebo nejmíň ten glycerin. Špatně se to vstřebává, udělá to lepivý film a vy pak máte dost zvláštní pocit. A navíc, kůži to promaže jen tak decentně aby se neřeklo, takže mi prasklo pár nehtových lůžek a celou dobu jsem měla pocit, jako bych měla na rukou rukavice o dvě čísla menší.

Intenzivní balzám na rty jsem si koupila v zármutku nad vypotřebovaným Badger's Balm. Už v obchodě mi bylo jasné, že Alverde Badgera prostě nemá šanci nahradit, přesto jsem mu dávala dost prostoru na to, aby se nezahanbil. A on to propásl hned v prvním kole. Ten balzám je prosím modrý a do modra i barví! Jo, měla jsem si pořádně přečíst INCI, ve kterém psali něco o titanium dioxide, ale ten byl až ke konci, takže jsem mu nevěnovala pozornost. Navíc, od kdy barví modře?! A k čemu je modrá barva balzámu dobrá? To jako že pak lépe regeneruje suché rty?


No musím vám říct, že neregeneruje skoro vůbec. Hlavně on ani téměř nepromaže, hned se do rtů vstřebá a po pár minutách nazdar. A můžete mazat znova. Takže jsem měla rty po pár dnech vysušené a i nějaká ta šupinka se tam objevila. Navíc, balzámu z tuby dostanete tak polovinu, zbytek ulpí na stěnách a vy nemáte šanci. Ale ne, že by mi to nějak vadilo...

Taky se vám líbí ono zvolání 'jakože cože'? Potkaly jste nějaký produkt, na který to přesně sedělo?

Komentáře

  1. Modré rty, no tak to chceš! Jakože cože používám vyjíměčně, a že to je používáno nějakou reklamou vůbec nevím, páč televizi nemám (a na netu jedu jedině s addblockem). Na ruce teď mažu Alverde ze stejné série jako je ten modrý balzám, a docela dobrý. Taková alverdí klasika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modré rty jak šmoula, to chce každý! Já ti ani nevím, jestli ta reklama šla v televizi (přímač taky nevlastním), ale byly toho plný vozy metra :)

      Vymazat
  2. Alverdí balzámek mám taky a nadšená z něj také nejsem. Badger´s Balm už chci nějakou dobu vyzkoušet, takže se k tomu budu muset už konečně dokopat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, určitě do toho Badgera jdi, stojí to za to! A lepší než u nás objednávat z Anglie, i za ten blbý kurz je mnohem lepší cena a taky mají větší výběr vůní.

      Vymazat
  3. :))) modra pusa, dobry no. Jinak ja rovnou pouzivam WTF - naposledy jsem se takto rozcilovala nad Aussie samponem, misto hydratace jsem mela lupy a hlava me svedila tak, ze jsem ji musela umyt jinym samponem. Plus ta cena k tomu taky nepotesila. Jo a taky byl "vyborny" krem na ruce od Balea, s nejakymi orechy a v pekne doze s pumpickou - zalepil, vysusil.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem kapku ve skluzu s tím čtením..... Ale hned si značím, že tento krém nebrat, dát to na moje ruce, tak asi přijdu o rozum... Modrý balzám tedy překvapil, tohle by mě nenapadlo, takže zvolání se hodí :)
    Jinak to mám spojené se starými vystoupeními Blondýny, Ivy Pazderkové. Jinak reklamu neznám, neb telku taky nemám :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem kapku ve skluzu s tím čtením..... Ale hned si značím, že tento krém nebrat, dát to na moje ruce, tak asi přijdu o rozum... Modrý balzám tedy překvapil, tohle by mě nenapadlo, takže zvolání se hodí :)
    Jinak to mám spojené se starými vystoupeními Blondýny, Ivy Pazderkové. Jinak reklamu neznám, neb telku taky nemám :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!