Alverde vede ve stínování

Minimálně v dekorativní kosmetice, konkrétně v očních stínech. Jak jste si všimli, na stíny si moc nepotrpím a nemám na ně moc vysoké nároky. Univerzální barva, minimum prášení, dobrá výdrž na mých mastných víčkách.

Od minulého roku se moje sbírka stínů Alverde rozrostla o nějaký ten kousek a ty mě přesvědčily o kvalitách této drogérkové kosmetiky. Duo stíny seženete v každém DMku, stojí 80 kaček a mají pěkné přírodní složení.

Pořídila jsem si celkem tři nové kousky v mých oblíbených neutrálních barvách. Stíny drží na oku po celý den bez nutnosti použít bázi. Neslévají se do vrásek, prostě drží a večer jich ještě hodně odličuji.



Sonnenaufgang

Mauve Harmony

Phenomenal Pink


Na posledním rozbitém nešťastníkovi můžete vidět, že stíny mají lehké pastelové barvy, což mi nejvíce vyhovuje. Samozřejmě, ve stojanu Alverde narazíte i na výraznější barvy, petrolejovou, modrou, třpytky..

Tyto stíny jsou pro mě, díky své nízké ceně a snadné dostupnosti, favoritem. Také se mi líbí, že kolekce barev je jednou za čas kompletně obměněna a do regálů se dostanou barvičky pro novou sezónu.

A co vy? Máte v oblibě dekorativku Alverde, nebo jen bez zájmu obcházíte kolem jejich regálu?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Já mám dekorativku od Alverde celkem ráda, stíny jsem zatím nezkoušela, ale po přečtení tvé recenze, bych alespoň jedny z nich ráda vyzkoušela. Mně osobně vyhovují Alverde tuhé makeupy.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě trochu mrzí citelné zhoršení kvality. Mám asi dva kusy z doby ještě před dvěma roky, kdy byly naprosto úžasné, máslové, silně pigmentované a ve vhodné kombinaci barev. Dneska na mě působí spíše dojmem "suchého pastelu", jdou špatně nabírat, jsou mizerně nedobře pigmentované a hlavně většinou jedna z dvojice barev je kvalitou fajn a ta druhá na nic.

    OdpovědětVymazat
  3. Změnu kvality bohužel nemůžu posoudit, své první stíny jsem si pořídila zhruba před rokem. Jak už jsem řekla, nejsem nějak náročný zákazník a preferuji hlavně světlé barvy. (Teď jsem si pořídila Sleek Gaarden of Eden a jsem z toho rozpačitá, půlka barev mi přijde TAK tmavá..) Ale zpátky k Alverde. Mám na ně Hakuro č.70 a pracuje se mi s nimi dobře..a když chvátám, tak to jde dobře i prstem.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si je nikdy nepořídila, mám ráda výrazné barvy.

    OdpovědětVymazat
  5. moc mě nelákají. mám ráda pečující kosmetiku od Alverde ale z dekorativky si snad zuby brousím jen na nějaký jejich pudr a gel na obočí a možná bych vyzkoušela nějakou rtěnku, ale jinak nic .

    OdpovědětVymazat
  6. Barčo, nad gelem na obočí vůbec neváhej, je opravdu super! Sama mám již několikáté balení.. a o jeho kvalitách vypovídá i to, že je věčně vyprodaný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dekorativka od Alverde mě zatím nechává chladnou, za to nějakou jejich péči plánuji vyzkoušet, ale pořád se k tomu nemůžu dokopat :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. No teda, u tebe se mi začíná neskutečně líbit :) (a šup s tebou do sledovaných ;-)) já poslední dobou Alverde naprosto propadla. Cena směšna a kvalita slušná. Zpočátku jsem si chvíli déle zvykala na jejich řasenky, ale jinak jsem nadšená. S jejich stíny až takovou zkušenost nemám, ale podařilo se mi pořídit jeden úžasný mono stín, který má neskutečnou studenou vínovou barvu, používám ho jak na oči, tak na stínování obličeje a za mě je teda bezkonkurenční.

    OdpovědětVymazat
  9. Se stíny jsem maximálně spokojená, ale na řasenky jsem si bohužel nezvykla... Mám mastná víčka a oční okolí a řasenka se mi během několika málo hodin rozmaže a udělá šmouhy... škoda, ale zůstanu u svých oblíbených Maxfactor.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Co mi (trochu) pomohlo na rozšířené póry

Flíčky po akné? Žádný problém!