Jen fialová to může být!

Ano, opravdu jsem na fialovou úchyl. Co je fialové, šeříkové, vínové či levandulové prostě musím mít. A tak jsem tímto heslem řídila i při koupi nového odstínu laku Jordana. Se svým klasickým červeným kouskem, kterým vlastním už nějakou tu dobu, jsem spokojená a tak jsem svou sbírku rozšířila o vínový Blackberry.


Barva je krásná, sytá a plně kryje už v jedné vrstvě. Pro delší výdrž je ale lepší aplikovat dvě tenké vrstvy, lak pak vydrží bez úhony až 4 dny, což mě osobně přijde super.


Lak schne do lesku, který vydrží i několik dnů bez odření. Nejlepší na těchto lacích ale je, že ani po třičtvrtě roce od načnutí nevysychají, nehoustnou, nehrudkují (viz. Jordana Cherry)... takže možná i já stihnu to obří 15 ml balení spotřebovat.



Lak vypadá pěkně i třetí den po aplikaci.

Používáte laky Jordana a máte je v oblibě tak, jako já? Nebo máte dobrou zkušenost s jinou dekorativní kosmetikou od této značky?

Hezký den! :)

Komentáře

  1. Já jsem žádný lak od Jordany zatím nezkoušela. Mám teď oblíbené laky Golden Rose, Gabriella Salvete.

    OdpovědětVymazat
  2. Fialová je moje nejoblíbenější barva, nicméně tady mi ani jeden lak nepřipadá fialový :D Asi zkreslují fotky, nicméně oba vypadají moc hezky.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Flíčky po akné? Žádný problém!

Jak jsem změnila názor na Mádaru

Kokosák na afty